Concert umanitar pentru administratorul unei firme din Botoșani. Ce artiști vor cânta

Un concert umanitar va fi organizat pentru administratorul unei firme din județul Botoșani, grav bolnav. Este vorba despre Iulian Mandraburcă, bolnav de cancer, pentru care se vor strânge donații în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 19 mai, orele 18.00, la Rediu Hotel & Restaurant – Sala Clasic. Va avea loc un eveniment caritabil organizat pentru ajutorarea acestuia. Momentele artistice vor fi susținute de Cozmiță Lascarache & Lăutarii Botoșanilor, Grupul vocal Gheorghe Mitoceanu, Petronela Rusu, Nistor Hancianu și Stirbu Codruț Victor. Intrarea la eveniment se face pe baza unei invitații in suma de 130 lei / persoana! Prețul invitatiei include meniul, apa, sucul și cafeaua. Donația se va face separat.

Reamintim că administratorul unei firme din județul Botoșani a primit un diagnostic crunt, iar familia și prietenii s-au mobilizat să îl salveze. Iulian Mandraburca a fost diagnosticat cu cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni. După 6 luni de tratament la Iași, boala nu a dat semne de ameliorare așa că familia a reușit să-l transfere în Turcia pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice.

Costul acestui tratament este de 6000€/săptămână pe o perioadă nedeterminată, o sumă uriașă pentru familia acestuia. Pe rețelele de socializare au fost lansate mesaje prin care se cere ajutor pentru Iulian, tatăl a doi copii. Cei care vor să îl ajute pot lua legătura cu fiica acestuia la numărul de telefon +40743575635.

Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana
Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001
Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008
Cod BIC: RNCBROBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *