Administratorul unei firme din Botoșani, în stare gravă la spital. Familia face orice ca să-l salveze

Foto: nordnews.md

Administratorul unei firme din județul Botoșani a primit un diagnostic crunt, iar familia și prietenii s-au mobilizat să îl salveze. Iulian Mandraburca a fost diagnosticat cu cancer colorectal cu metastaze pe ficat și plămâni. După 6 luni de tratament la Iași, boala nu a dat semne de ameliorare așa că familia a reușit să-l transfere în Turcia pentru a beneficia de un tratament inovator, recomandat în urma analizelor genetice.

Costul acestui tratament este de 6000€/săptămână pe o perioadă nedeterminată, o sumă uriașă pentru familia acestuia. Pe rețelele de socializare au fost lansate mesaje prin care se cere ajutor pentru Iulian, tatăl a doi copii. Cei care vor să îl ajute pot lua legătura cu fiica acestuia la numărul de telefon +40743575635.

Spectacol caritabil

De asemenea, pe 19 mai 2023, orele 18.00, la Rediu Hotel & Restaurant – Sala Clasic, va avea loc un eveniment caritabil organizat pentru ajutorarea acestuia. Momentele artistice vor fi susținute de Cozmiță Lascarache & Lăutarii Botoșanilor, Grupul vocal Gheorghe Mitoceanu, Petronela Rusu, Nistor Hancianu și Stirbu Codruț Victor. Intrarea la eveniment se face pe baza unei invitații in suma de 130 lei / persoana! Prețul invitatiei include meniul, apa, sucul și cafeaua. Donația se va face separat.

Titular cont: Mandraburca Alexandra Georgiana
Cont RON: RO91 RNCB 0857 1613 9127 0001
Cont EUR: RO25 RNCB 0545 1613 9127 0008
Cod BIC: RNCBROBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *