O tânără din Botoșani a ajuns la Urgențe din cauza silicoanelor. I-a explodat „sânul”

O tânără în vârstă de 26 de ani din Botoşani a ajuns la Urgențe, dintr-un motiv mai puţin obişnuit. Femeia spune că un sân pur şi simplu i-a „explodat”. Originară dintr-o comună din nordul județului, tânăra era plecată de mai mult timp la muncă în străinătate.  Recent, aceasta a revenit în ţară şi a apelat la un chirurg estetician din Bucureşti pentru a-şi pune un set de implanturi mamare din silicon, scrie antena3.ro.

Mândră de noul aspect, tânăra a mers în vizită şi acasă, în Botoșani. Doar că vizita s-a transformat într-un real coşmar. Într-una dintre zile a mers la plimbare cu un amic cu maşina, iar, la un moment dat, şoferul a fost nevoit să frâneze brusc. Pentru că nu ar fi avut centura, tânăra s-a lovit cu pieptul de bord, iar atunci a avut loc nenorocirea.

S-a lovit cu sânul stâng atât de tare, încât a simţit că acesta a pocnit. Ulterior, tânăra a ajuns la Urgențe, acuzând dureri la nivelul sânului.  Femeia a povestit modul în care s-a ales cu nefericita leziune şi a fost supusă mai multor investigaţii de specialitate, fiind diagnosticată cu ruptură implant sân stâng prin traumatism.

Leziunea nu era un pericol iminent pentru sănătate, însă poate cauza o infecţie, astfel că botoşăneanca a fost sfătuită să apeleze la chirurgul plastician care a operat-o.

FOTO Un om de afaceri din Botoșani își pierde clienții pe bandă rulantă din cauza controalelor Poliției. „A venit Poliția, au plecat clienții. Dacă sunt corect, trebuie să fiu lăsat în pace”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *