Tragedie! O botoșăneancă de 47 de ani a murit în mâinile cadrelor medicale. Totul a început cu o durere în piept

O botoșăneancă de 47 de ani a murit, luni, în mâinile cadrelor medicale. Totul a început de la o durere în piept. Femeia a chemat ambulanța, dar din păcate a fost prea târziu.

Mihaela Babii, de 47 de ani, locuia în comuna Ripiceni. Luni dimineață, femeia a început să se simtă rău. Văzând că starea aceasta persistă a sunat la ambulanță. La fața locului au ajuns cadrele medicale, iar botoșăneanca a urcat în ambulanță și la scurt timp a făcut infarct.  Angajații din sănătate au făcut tot posibilul pentru a o salva, dar din păcate femeia nu a mai putut fi readusă la viață.

Moartea sa a îndoliat întreaga comunitate din Ripiceni. Mihaela era căsătorită  și avea o fată. Ea era sora viceprimarului localității, Elena Cristian.

Un gând de alinare se îndreaptă în aceste momente dificile pricinuite de trecerea în neființă a surorii sale, Mihaela Babii, către colega noastră Elena Cristian, viceprimarul comunei Ripiceni. Ne exprimăm profundul regret pentru pierderea suferită și transmitem sincere condoleanțe întregii familii. Fie ca Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace și să-i așeze sufletul în rândul celor drepți”, au transmis cei din Organizația Județeană PSD Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *