O tânără din Botoșani, pe scena emisiunii Vedeta Populară. Nu a dat România pe Italia și a fost crescută de bunici

O tânără din județul Botoșani va fi prezentă, duminică, pe scena emisiunii Vedeta Populară de la TVR1. Sabrina Aiacoboaie, din comuna Ibănești, va concura în ediția a patra a emisiunii din sezonul 9, în care sunt în total 35 de concurenți.

„Dragii mei prieteni, cu bucurie vă invit sa-mi fiți alătur duminică seara, începând cu orele 21:00 în cadrul emisiunii Vedeta populară pe canalul TVR 1 pentru a-mi urmări prestația. Pe această cale vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au îndrumat și mă îndrumă!”, spune botoșăneanca.

Tânără, pasionată de folclor și cu înzestrare vocală, Sabrina are de 16 ani. Nu a dat România pe Italia. Părinţii ei au fost nevoiţi să meargă la muncă acolo, dar ea nu s-a putut obişnui, aşa că a fost crescută de bunici. Pentru că legătura ei cu bunicul a fost atât de puternică, a suferit un șoc atunci când l-a pierdut: timp de un an a simțit că nu mai poate să cânte. Dar el a încurajat-o mereu să îşi urmeze visul. Şi ce scenă ar fi mai potrivită pentru ea decât cea de la „Vedeta populară”?..”

Cel mai bun dintre cei cinci tineri care vor concura duminică va merge direct în semifinala „Vedeta populară”. Ocupantul locului doi are şi el, în acest sezon, o nouă șansă de a se califica în etapa următoare, prin tragere la sorți. Până atunci, Niculina Stoican, Cornelia Rednic, Elise Stan, Grigore Leşe şi Bogdan Mihai Simion vor analiza atent fiecare artist în parte. Iar Orchestra Ansamblului Artistic Profesionist Ciprian Porumbescu din Suceava, dirijor Mihai Cotos, acompaniază toate momentele muzicale ale serii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *