VIDEO O tânără de 18 ani, din Botoșani, a participat la emisiunea „O vedetă populară”. „Sunt singură că dragostea de folclor a venit de la mama mea”

O tânără de 18 ani, din județul Botoșani, a participat, duminică, la emisiunea „O vedetă populară” de la TVR1. Adelina Loghin, din comuna Cristești, iubește folclorul de mică și a reprezentat Botoșaniul cu mare cinste. Ea a încheiat prima ediție a noului sezon pe locul secund, având șansa la tragerea la sorti, sa participe în semifinalele emisiunii.

Adelina a cântat alături de artista Mioara Velicu, care i-a urat succes tinerei și a îndemnat-o să ajute indicațiile celor din juriu.

„Îmi place foarte mult să cânt, iubesc folclorul de micuță. Sunt sigură că dragostea de folclor a venit de la mama mea. ea iubește folclorul, tradițiile și cred că Dumnezeu a văzut dragostea asta mare pentru foclor și a sădit în mine acest har. Mămica mea tot timpul a fost alături de mine la concursuri, acum nu a putut să ajungă, dar costumul mi-a purtat noroc”, a povestit Adelina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *