Filmul produs de o botoșăneancă, care face ravagii pe Netflix. A urcat rapid în topul celor mai vizionate producții

O nouă peliculă românească a reușit să stârnească interesul cinefililor. De data aceasta, este vorba despre filmul „Oameni de treabă”, un lungmetraj care a câștigat un premiu Gopo, produs de o botoșăneancă. Pelicula românească „Oameni de treabă”, regizată de Paul Negoescu, a urcat rapid în topul celor mai vizionate producții ale platformei.

Scenariul este scris de botoșăneanul Radu Romaniuc și Oana Tudor, iar producătorul filmului este tot o botoșăneancă: Anamaria Antoci.

Pelicula extrem de apreciată de critici are și mai mulți actori din Botoșani precum: Cezar Amitroaei, Alexandra Vicol, Irina Mititelu, Bogdan Horga, Ioan Crețescu, Marius Rusu, Gheorghe Frunză, Petruț Butuman și Lenuș Teodora Moraru.

La doar trei zile după ce filmul a devenit disponibil pe Netflix România (pe 25 aprilie 2023), a intrat pe lista peliculelor românești populare pe platformă. Se poate spune că este filmul care face ravagii pe Netflix România, cel puțin în momentul de față! Are o poveste captivantă, interesantă și ține românii cu ochii lipiți de televizoare. Premiera națională a peliculei a fost pe 25 noiembrie 2022.

Filmul românesc „Oameni de treabă” a primit, pe lângă titlul de cel mai bun lungmetraj, și următoarele distincții:

– Cel mai bun actor în rol principal – Iulian Postelnicu;
– Cea mai bună regie – Paul Negoescu;
– Cel mai bun scenariu – Radu Romaniuc şi Oana Tudor;
– Cel mai bun actor în rol secundar – Vasile Muraru;
– Cel mai bun montaj – Eugen Kelemen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *