A vrut să se răzbune pe soț, dar a ajuns în mâinile Poliției. Gestul inconștient al unei femei din Botoșani, care putea duce la o tragedie

A vrut să se răzbune pe soț, dar a ajuns în mâinie Poliției. Este pățania unei femei din județul Botoșani, care, după o ceartă teribilă cu soțul, a băut până nu a mai știut de ea. Beată criță, femeia a luat mașina și a plecat de acasă.

Drumul său a fost destul de scurt pentru că la un moment dat a ajuns cu autoturismul în șanț și a adormit la volan. Au trezit-o polițiștii, care au luat-o la întrebări.

Femeia era aproape de comă alcoolică

La data de 8 aprilie 2023, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se deplasau pe drumul național, D.N. 29 D, în comuna Gorbănești, au observat pe marginea părții carosabile, un autoturism care staționa într-un șanț.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea conducătorului auto, în persoana unei femei, de 49 de ani, din comuna Gorbănești. Întrucât aceasta emana halenă alcoolică, a fost testată cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au precizat reprezentanții Poliției Botoșani.

Un tânăr din Botoșani oferă soluții pentru o energie mai ieftină. Și-a creat propria firmă de consultanță, proiectare și execuție sisteme fotovoltaice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *