FOTO Gestul emoționant al Alexiei pentru medicul care i-a replantat mâinile. „Bucuria cu care mi-ai umplut sufletul”

Alexia Tudose, fata din Botoșani căreia o echipă de medici din Iași i-a replantat mâinile după accidentul cumplit de la Pașcani, a făcut un gest emoționant, în prag de Paște, pentru medicul Sidonia Șușanu și echipa cu care aceasta a operat. Botoșăneanca de 15 ani i-a dăruit doctoriței „Certificatul de renaștere”, sugerând că datorită ei și echipei sale Alexia a renăscut.

„Multumesc frumos, Alexia, pentru surpriza extraordinara si bucuria cu care mi-ai umplut sufletul! Este o mare onoare pe care ne-ai oferit-o, alegandu-ne sa fim “parintii renasterii tale”! Tu, draga mea copila, esti simbolul triumfului vietii si a binelui! la inceput de Saptamana a patimilor, in asteptarea Invierii Domnului, va urez tuturor, dragi prieteni, ca binele sa biruiasca intotdeauna in viata voastra”, a mulțumit medicul Sidonia Șușanu.

Operație de 20 de ore pentru replantarea mâinilor

În luna decembrie, anul trecut, Alexia Tudose a trecut prin momente de groază, după ce a fost la un pas să-și piardă ambele brațe într-un accident rutier. Doar un miracol și priceperea medicilor au salvat-o. Aceștia i-au replantat brațele, iar după două săptămâni s-a întors acasă.

Mulți au spus că medicii din Iași care i-au pus brațele la loc, după o intervenție chirurgicală de 20 de ore, au făcut o adevărată minune, iar copila este foarte recunoscătoare pentru șansa primită de a-și lua viața de la capăt. Doctorii estimează că într-un an și jumătate își va putea folosi mâinile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *