VIDEO Trotuarele din Botoșani, deszăpezite cu ATV-ul de jandarmi

Jandarmii din Botoșani au ieșit să deszăpezească trotuarele din municipiul reședință de județ cu ATV-ul. În timp ce o parte dintre colegii lor luptă alături de militară, pompieri și polițiști pentru scoaterea oamenilor blocați cu mașinile în nămeți, alți jandarmi din Botoșani ajută la deszăpezirea curților spitalelor, dar și a trotuarelor din municipiu.

Folosim orice mijloace aflate în dotare pentru a curăța zăpada de pe trotuarul din zona inspectoratului, ușurând astfel circulația pietonilor”, precizează Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani.

Joi dimineață, două echipe de câte opt jandarmi au ajutat la curațarea de zăpadă a aleilor care duc la Urgențele Secției Pediatrie și Secției de Obstetrică și Ginecologie de la Spitalul Județean, precum și la morga spitalului.

Ajutam la curatarea spațiul pentru ambulanțe. De aici, vom mai merge în oraș, acolo unde sunt bâtrâni care nu pot să-și curățe zăpada”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al I nspectoratului de Jandarmi Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *