FOTO & VIDEO Mai multe echipaje de jandarmi ajută spitalele din Botoșani la degajarea zăpezii, pentru ca ambulanțele să poată intra la urgențe

Mai multe echipaje de jandarmi ajută spitalele la degajarea zăpezii, pentru ca ambulanțele să poată intra cu pacienții.

Joi dimineață, două echipe de câte opt jandarmi au ajutat la curațarea de zăpadă a aleilor care duc la Urgențele Secției Pediatrie și Secției de Obstetrică și Ginecologie de la Spitalul Județean, precum și la morga spitalului.

Ajutam la curatarea spațiul pentru ambulanțe. De aici, vom mai merge în oraș, acolo unde sunt bâtrâni care nu pot să-și curățe zăpada”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al I nspectoratului de Jandarmi Județean.

Meteorologii au anunțat, joi, până la ora 10:00 Cod roșu pentru localitățile: Botoșani, Dorohoi, Flămânzi, Vorona, Ungureni, Hudești, Corni, Mihai Eminescu, Frumușica, Suharău, Bălușeni, Lunca, Tudora, Havârna, Vlădeni, Cristești, Vorniceni, Curtești, Răchiți, Copălău, Ibănești, Șendriceni, Vârfu Câmpului, Cristinești, Dersca, George Enescu, Gorbănești, Hilișeu-Horia, Broscăuți, Coșula, Todireni, Prăjeni, Sulița, Pomârla, Stăuceni, Roma, Unțeni, Știubieni, Darabani, Mihăileni, Nicșeni, Corlăteni, Leorda, Blândești, Cândești, Cordăreni, Brăești, Concești, Văculești, Lozna, Dimăcheni, Bucecea.

One thought on “FOTO & VIDEO Mai multe echipaje de jandarmi ajută spitalele din Botoșani la degajarea zăpezii, pentru ca ambulanțele să poată intra la urgențe

  1. Da, i-am văzut. Au cărăţat şi în faţă la „bătrânii” de la Parchet, Judecătorie, Tribunal. Săracii de ei, bătrâni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *