Botoșăneanul care și-a violat de două ori mama vrea în libertate. Se opune măsurii arestării preventive

Botoșăneanul care și-a violat de două ori mama vrea în libertate. Acesta se opune măsurii arestării preventive, contestând decizia de miercuri a Tribunalului Botoșani la Curtea de Apel Suceava. Constantin Nani a fost arestat preventiv pentru viol și violență în familie, deși ceruse ca pentru faptele sale să fie arestat la domiciliu sau să fie plasat sub control judiciar.

„Respinge cererea formulată de inculpatul Nani Constantin, prin apărător, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Nani Constantin cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie prevăzută de art. 199 alin. 1 raportat la art. 193 alin. 2 C.pen., viol prevăzută de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 lit. b) C.pen. cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen. şi art. 41 alin. 1 C.pen., pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 15.03.2023 până la data 13.04.2023, inclusiv”, este decizia de miercuri a Tribunalului Botoșani pe care violatorul a constatat-o.

Constantin Nani are 42 de ani și este din localitatea Santa Mare.

Bărbatul a fost eliberat din Penitenciar acum doi ani, după ce fusese condamnat pentru un alt viol împotriva mamei sale, acum în vârstă de 76 de ani. El a mai o condamnare de opt ani pentru primul viol.

Pe 11 martie, acesta a bătut-o crunt pe mama sa şi apoi a violat-o. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei abia pe 14 martie, după ce un alt fiu al victimei a sunat la 112 sesizând că mama sa nu mai răspunde la telefon.

Ajunşi acasă la femeie, oamenii legii au intrat în forţă. Ei au găsit-o căzută şi plină de răni. Violatorul se ascundea în altă cameră în spatele mobilei.

Caz incredibil! Un bărbat din Botoşani şi-a violat mama pentru a doua oară

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *