El este monstrul din Botoșani, care și-a violat propria mamă pentru a doua oară

Botoşăneanul care şi-a violat mama pentru a doua oară și care a fost arestat, miercuri, pentru 30 de zile se numește Constantin Nani. El are 42 de ani și este din localitatea Santa Mare.

Bărbatul a fost eliberat din Penitenciar acum doi ani, după ce fusese condamnat pentru un alt viol împotriva mamei sale, acum în vârstă de 76 de ani. El a mai o condamnare de opt ani pentru primul viol.

Pe 11 martie, acesta a bătut-o crunt pe mama sa şi apoi a violat-o. Cazul a ajuns în atenţia Poliţiei abia pe 14 martie, după ce un alt fiu al victimei a sunat la 112 sesizând că mama sa nu mai răspunde la telefon.

Ajunşi acasă la femeie, oamenii legii au intrat în forţă. Ei au găsit-o căzută şi plină de răni. Violatorul se ascundea în altă cameră în spatele mobilei.

Bărbatul a fost reţinut, iar miercuri a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru viol şi violenţă în familie.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani formulată în dosarul nr. 1100/P/2023. Respinge cererea formulată de inculpatul NANI CONSTANTIN, prin apărător, de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În temeiul art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod procedură penală şi art. 226 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului NANI CONSTANTIN cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie prevăzută de art. 199 alin. 1 raportat la art. 193 alin. 2 C.pen., viol prevăzută de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 lit. b) C.pen. cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen. şi art. 41 alin. 1 C.pen., pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 15.03.2023 până la data 13.04.2023, inclusiv. În temeiul art. 230 din Codul de procedură penală dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului. Onorariul apărătorului din oficiu, Armaşu Andreea, în sumă de 313 lei, se va achita către Baroul Boto?ani din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contesta?ie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru procuror. Pronunţată în camera de consiliu azi, 15.03.2023, ora 15:46 .

 

VIDEO Percheziţii la Botoşani! Persoanele vizate au înşelat o companie de telefonie mobilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *