Au apărut primele modificări la plata cu cardul pentru energie. Anunțul important făcut de Poșta Română

Ca urmare a nemulțumirii exprimate public de beneficiarii cardurilor de energie, Poșta Română și-a ”recalibrat” sistemele informatice. Astfel, de acum înainte, cei de la Poșta Română acceptă plata facturilor, la valoarea sumelor trecute pe aceste documente, scrie evz.ro. Dacă un beneficiar al unui card de energie, avea factura la gaze naturale de 50,61 de lei, cei de la Poșta Română, rotunjeau la 51 de lei. Acest fapt nu era corect, deoarece persoana în cauză era păgubită într-un drept al ei.

Astfel, sistemul informatic a fost ”recalibrat” și va contoriza sumele de bani, chiar și cele trecute cu zecimale. Beneficiarii au fost informați că vor putea folosi la completarea documentelor necesare, și punctul sau virgula, atunci când despart cifrele de zecimale.

”Îmbunătățiri ale platformei online pentru plata facturilor la energie cu cardul.
Pentru a separa sumele cu zecimale atunci când faceți o solicitare de plată online, de acum puteți folosi și punctul şi virgula. În situația în care primiți e-mail de refuz, vi se comunică și motivul pentru care plata a fost refuzată. Remediați problema semnalată și reluați procedura de plată prin intermediul platformei online”, este mesajul transmis, joi, de Poşta Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *