Încă un bărbat din Botoşani şi-a pus capăt zilelor. Este al treilea caz în trei zile

Încă un bărbat din judeţjul Botoşani şi-a pus capăt zilelor. Acesta este al treilea caz în ultimele trei zile, iar situaţia devine din ce în ce mai gravă.

Ultimul caz s-a înregistrat, luni, în comuna Albeşti din judeţul Botoşani. Cel care s-a sinucis este un bărbat în vârstă de 74 de ani. Botoşăneanul a fost găsit spânzurat în casă. Descoperirea a fost făcută chiar de soţia acestuia, care a alertat şi autorităţile.

Cadrele medicale ajunge la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului.

Un bărbat din Darabani s-a sinucis din gelozie

O tragedie s-a produs, luni, într-un oraș din județul Botoșani. Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței sale din Darabani. Potrivit unor localnici, bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor după ce „ar fi aflat că îl înșeală nevasta”. De altfel, el a postat un mesaj în acest sens pe Facebook, dar a fost șters la scurt timp.

La fața locului au fost chemate cadrele medicale, care au constatat decesul omului. Totodată, polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Trupul neînsuflețit al botoșăneanului a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea autopsiei, iar oamenii legii fac cercetări pentru „ucidere din culpă”.

Doi copii au rămas orfani de tată.

Directorul de la Formens, găsit mort într-un puţ

Directorul unei mari firme din Botoșani a fost găsit mort în locuință, iar din primele verificări se pare că acesta s-a sinucis. Este vorba de directorul financiar al fabricii de confecții Formens, Marius Grădinaru, care a fost găsit înecat într-un puț de la demisolul locuinței.

Botoșăneanul, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit mort chiar de soția acestuia. Se pare că acesta s-ar fi aruncat în fântână la finalul unei petreceri la care ar fi participat

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Delia Nenișcu, susține că Poliția a deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Tragedie! Directorul unei mari firme din Botoșani, găsit mort în locuință. Se pare că s-a sinucis

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *