Tragedie! Directorul unei mari firme din Botoșani, găsit mort în locuință. Se pare că s-a sinucis

sinucidere, stiri, botosani, politiaDirectorul unei mari firme din Botoșani a fost găsit mort în locuință, iar din primele verificări se pare că acesta s-a sinucis. Este vorba de directorul financiar al fabricii de confecții Formens, Marius Grădinaru, care a fost găsit înecat într-un puț de la demisolul locuinței.

Botoșăneanul, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit mort chiar de soția acestuia. Se pare că acesta s-ar fi aruncat în fântână la finalul unei petreceri la care ar fi participat

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Delia Nenișcu, susține că Poliția a deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Marius Grădinaru era șeful banilor de la Formens

Directorul financiar de la cea mai mare fabrică din Botoșani avea o responsabilitate uriașă în firmă. Marius Grădinaru era șeful banilor de la Formens, o societatea care în 2021 a avut o cifră de afaceri de nu mai puțin de 196.739.066 lei, echivalentul a peste 40 de milioane de euro.

Potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice, Formens SRL Botoșani, firmă cu capital francez, a avut în 2021 un număr de 882 de angajați.

Societatea a înregistrat un profit de 11,2 milioane de lei.

 

FOTO Accident în miezul nopții, la Botoșani! Doi tineri au ajuns cu mașina într-o râpă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *