FOTO Accident în miezul nopții, la Botoșani! Doi tineri au ajuns cu mașina într-o râpă

Un accident spectaculos s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o comună din Botoșani. Doi tineri au ajuns cu mașina într-o râpă. Șoferul circula cu autoturismul dinspre Vorona spre Botoșani, iar în zona localității Orășeni Deal a pierdut controlul asupra direcției de a mers și s-a răsturnat cu mașina într-o râpă, în albia râului Miletin.

Autoturismul s-a izbit în malul de ciment și apoi s-a răsturnat. Doi tineri, care se aflau în autoturism, au fost răniți și au ajuns la spital.

Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a cerceta împrejurările exacte  în care s-a produs accidentul.

„Un conducător auto, de 19 ani, care se deplasa pe DJ 208 C, în afara localității Orăseni Deal, a pierdut controlul asupra direcției de mers într-o curbă la dreapta, împrejurare în care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în afara acesteia. În urma impactului au rezultat doua victime, conducătorul auto și un pasager, de 19 ani”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporala din culpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *