Social-democraţii botoşăneni se opun acţiunilor de schimbare a viceprimarilor PDL

senator Marcu Gheorghe
senator Marcu Gheorghe

Reprezentanţii PSD Botoşani nu sunt de acord cu schimbarea viceprimarilor PDL în comunele în care USL are majoritate în Consiliu Local. Acesta este şi motivul pentru care consilierii locali ai PSD nu au fost de acord cu schimbarea viceprimarului în comuna Hudeşti. Mai mult, Gheorghe Marcu susţine că nici măcar nu au fost consultaţi de liberali cu privire la această schimbare.

Eu consider că atât timp cât au loc alegerile din patru în patru ani, funcţie de funcţiile alese la patru ani nu ar trebui să facem modificări tot timpul în decursul celor patru ani. Cazul concret de la Hudeşti. În opinia noastră, mai ales că avem un an până la alegerile locale, nu ar trebui să facem aceste schimbări. Trebuie să vedem către viitor, să învăţăm din greşeli şi cel mai concludent exemplu îl dau cu schimbarea vicepreşedinţilor de la Consiliul Judeţean. Nu este corect ceea ce se întâmplă. Viceprimarul de acolo nu a fost schimbat, pentru că nu a avut OK-ul de la conducerea noastră, a PSD Botoşani, cât şi din partea liberalilor. Eu nu am ştiut de lucrul acesta„, a spus Gheorghe Marcu.

Acesta a adăugat că nu a existat nicio înţelegere cu PNL în privinţa schimbării viceprimarilor. Până acum, doar doi viceprimari PDL au fost schimbaţi de USL, cel din Dângeni şi de la Băluşeni. Marcu a anunţat că abandonează acest proiect privind schimbarea viceprimarilor PDL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *