Percheziţii la locuinţa unui director din Botoşani. Poliţiştii au verificat şi şediile unor instituţii

Cinci percheziţii au avut loc, luni, la locuinţa unui director din Botoşani, iar poliţiştii au verificat şi şediile unor instituţii publice. Verificările au vizat locuinţa directorului adjunct de la Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură, Gabriel Tincu şi o proprietate a acestuia. De asemenea, au fost făcute percheziţii la două dintre sediile Direcţiei de Serviciii Publice din subordinea Primăriei Botoşani, precum şi la padocul din zona fostei gropi de gunoi.

Toate cele cinci percheziţii efectuate de Poliţia municipiului Botoşani au legătură cu cazul celor trei câini care au muşcat, duminică, un copil de zece ani, care se află în stare gravă la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi. Câinii aparţin lui Gabriel Tincu, iar unul dintre ei ar fi fost scos luat din padocuri în mod ilegal, după ce ar fi fost capturat de pe stradă.

Ştirea iniţială

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați, duminică, prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, pe marginea părții carosabile a fost găsit un minor care prezenta mai multe răni la nivelul corpului.
Din verificările efectuate până în acest moment, a reieșit faptul că minorul, de 10 ani, în  timp ce se deplasa pe strada Săvenilor, ar fi fost atacat de 3 câini, care i-au creat mai multe leziuni, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Totodată, a fost identificat proprietarul unuia dintre câini, în persoana unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoșani.
În cauză a fost constituită echipă operativă care efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul, fiind înregistrat dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor legale pentru prevenirea atacului canin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *