O mamă din Botoșani și-a ucis bebelușul și i-a dat foc. Femeia și-a aflat, astăzi, pedeapsa definitivă

crima- bebelus ucis la Hudesti- Botosani (2)O mamă din județul Botoșani care și-a ucis copilul și i-a dat foc și-a primit, miercuri, pedeapsa definitivă. Este vorba de Mariana Chițac, care, în luna aprilie 2019, și-a strangulat bebelușul și apoi l-a incendiat. Pentru gestul său, de o cruzime rară, botoșăneana a primit, miercuri, o pedeapsă de șapte ani și două luni de închisoare.

Mariana Chițac, acum în vârstă de 40 de ani, din satul Vatra- comuna Hudești, a fost găsită vinovată în dosarul dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de „omor-violenţă în familie” şi „profanare de cadavre sau morminte”.

Curtea de Apel Suceava a menținut pedeapsa dictată pe 22 decembrie de Tribunalul Botoșani, după ce femeia a contestat sentința.

După ce și-a ucis copilul a mers la bar

După ce și-a ucis bebelușul,  femeia a mers la un bar din sat unde a băut o cafea, însă, când a plecat de acolo, a lăsat pe scaun urme puternice de sânge.

Polițiștii au fost sesizați de către medicul de familie din Hudești despre faptul că Mariana Chițac ar fi născut la domiciliu și că și-ar fi îngropat bebelușul care a fost rezultatul unei relații ocazionale. Ajunși la fața locului, oamenii legii au aflat chiar de la femeie că nou-născutul a fost ștrangulat, iar apoi incendiat. Resturile din bebeluș și cenușa rezultată au fost îngropate în grădina casei. Femeia mai are acasă o fetiță.

Solutia pe scurt:

În temeiul art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală, respinge, ca nefondat, apelul declarat de inculpata Chițac Mariana împotriva sentinţei penale nr.234 din data de 22.12.2022 pronunțate de Tribunalul Botoșani în dosar nr. 1178/40/2022. În temeiul art. 275 alin.2 Cod procedură penală, obligă inculpata să plătească statului suma de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare din apel. Definitivă. Pronunţată azi 15.02.2023, prin punerea hotărârii la dispoziţia părţilor şi a procurorului, prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.405 alin.1 teza finală Cod procedură penală.
Document: Hotarâre  241/2023  15.02.2023

FOTO Mama care i-a dat foc bebelușului abia născut, ridicată de polițiști. Pentru că se simțea foarte rău, nu a fost dusă în arest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *