FOTO Mama care i-a dat foc bebelușului abia născut, ridicată de polițiști. Pentru că se simțea foarte rău, nu a fost dusă în arest

crima- bebelus ucis la Hudesti- Botosani (2)Mama din Botoșani care i-a dat foc bebelușului abia născut a fost ridicată, sâmbătă, de polițiști. Femeia în vârstă de 36 de ani din satul Vatra- comuna Hudești a pierdut foarte mult sânge după nașterea pe care a avut-o marți la domiciliul părinților săi și din acest motiv are o stare de sănătate foarte proastă

Pentru că se simțea foarte rău, Mariana Chițac nu a fost dusă în arestul Poliției, ci la Maternitate, acolo unde va fi supusă unor investigații medicale. Martorii povestesc că marți, după ce a născut acasă, femeia a mers la un bar din sat unde a băut o cafea, însă, când a plecat de acolo, a lăsat pe scaun urme puternice de sânge.

crima- bebelus ucis la Hudesti- Botosani (2)Polițiștii au fost sesizați, vineri, de către medicul de familie din Hudești despre faptul că Mariana Chițac ar fi născut la domiciliu și că și-ar fi îngropat bebelușul care a fost rezultatul unei relații ocazionale. Ajunși la fața locului, oamenii legii au aflat chiar de la femeie că nou-născutul a fost ștrangulat, iar apoi incendiat. Resturile din bebeluș și cenușa rezultată au fost îngropate în grădina casei.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunal Botoșani au deschis un dosar penal în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

„Având în vedere că ele locuiau împreună, ea locuia cu părinţii, suspicionăm că ar fi ştiut şi mama dânsei. S-a dispus expertizarea atât psihiatrică, o expertiză medico-legală, o expertiză ADN a urmelor şi a fragmentelor care au putut fi ridicate de la faţa locului, unde ne-a indicat persoana în cauză”, a afirmat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, Valeriu Chihaia.

Cutremurător! O mamă din Botoșani și-a îngropat copilul după ce l-a născut. Oamenii legii iau în calcul un posibil omor

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com