Elevul din Botoșani care își bătea colegii de școală refuză să stea după gratii. Gestul făcut de adolescent!

Elevul de la Liceul Tehnic Alexandru Vlahuță din județul Botoșani care își bătea colegii de școală refuză să stea după gratii. Adolescentul a făcut contestație la măsura arestării preventive pe care Judecătoria Dorohoi a dispus-o în cazul său, la solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, care l-au acuzat de loviri sau alte violențe, dar și de șantaj.

Contestația urmează să fie analizată, marți de Tribunalul Botoșani.

Vă reamintim că adolescentul de 16 ani a terorizat întreaga unitate de învățământ, agresându-și colegii în mod constant. El cerea taxă de protecție sau lua telefoanele altor elevi și le ducea la casele de amanet.

Este vorba de un elev de la Liceul Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni, care a fost arestat preventiv joi, pentru săvârșirea infracțiunilor de „șantaj” și „loviri sau alte violențe”. Acesta ar fi șantajat doi dintre colegii de liceu. El îi amenința pe colegi că, dacă nu îi dau telefoanele, îi va agresa. De altfel, pe unul dintre colegi l-a și lovit.

Măsura arestării preventive a fost luată ca urmare a faptului că adolescentul are deja antecedente penale. În luna septembrie a anului trecut, acesta a fost arestat la domiciliu și apoi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile pentru mai multe furturi comise pe raza municipiului Dorohoi.

Foto: News.ro

Elevul periculos din Botoșani va rămâne repetent din cauza absențelor. Familia se declară depășită de situație

 

 

 

 

 

 

Cosmin Marian Rînghilescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *