Anchetă a Poliției după ce o femeie a fost rănită în trenul atacat cu bolovani. Oamenii legii îl caută pe făptaș

Polițiștii fac cercetări după incidentul care a avut loc luni seară în trenul București – Botoșani, la puțin timp după plecarea din gara Leorda. Oamenii legii fac tot posibilul să îl prindă pe făptaș.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta și pentru identificarea persoanei responsabile de comiterea acesteia”, susțin reprezentanții Poliției.

Călătorii unui tren au fost atacați cu bolovani la Botoșani. Aceștia se aflau în trenul București- Botoșani și după ce a plecat din gara Leorda, un individ a aruncat cu bolovani în tren. Unul a intrat prin geam și a lovit puternic o femeie, potrivit martorilor.

„Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de cm. de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav.”, spune regizorul Andrei Majeri, care se afla în tren în momentul incidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *