FOTO Călătorii unui tren, atacați cu bolovani la Botoșani. „A trecut la 20 de cm. de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav”

Călătorii unui tren au fost atacați cu bolovani la Botoșani. Aceștia se aflau în trenul București- Botoșani și după ce a plecat din gara Leorda, un individ a aruncat cu bolovani în tren. Unul a intrat prin geam și a lovit puternic o femeie, potrivit martorilor.

„Niște nemernici au aruncat un bolovan în tren, aproape de Botoșani. Bolovanul a trecut la 20 de cm. de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav.”, spune regizorul Andrei Majeri, care se afla în tren în momentul incidentului.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Foto: Andrei Majeri

One thought on “FOTO Călătorii unui tren, atacați cu bolovani la Botoșani. „A trecut la 20 de cm. de capul meu. O doamnă a fost rănită destul de grav”

  1. JNu-mi vine sa cred…Nu cred ca s-a intamplat asta in judetul cu sute de biserici sfintite in ultimul an. Noi suntem un judet de sfinti, dar sfinti nesanatosi la cap, dovada ca nu am ” sfintit ” niciun spital. Județul asta se transforma, pe zi ce trece, intr-un județ de sălbatici. Numărul de crime, violuri și bătăi este pe cale sa depășească numărul de sfintiri de biserici, desi nici asta nu este de neglijat…Nicio investiție, nimic care sa tina in Botosani tinerii educati. Fa, Doino, tu crezi ca e bine? Probabil ca da… Și idioții care votează cu voi își merita, pe deplin, soarta. P.S. Intrebare pentru tinerii cu școala care se mai gândesc dacă sa plece : încă nu e gata bagajul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *