Drama unei tinere din Botoșani, hărțuită de un individ care i-ar putea fi tată. „M-a violat când aveam 15 ani, dar mi-a fost rușine să îi spun mamei”

Foto: istock

O tânără mămică, din Botoșani, trăiește o adevărată dramă fiind hărțuită temeinic de un individ care i-ar putea fi tată. Pentru a-i proteja identitatea îi vom spune Ioana. Tânăra de 35, mama a patru copii, ne-a dezvăluit, în exclusivitate, prin ce trece din cauza unui bărbat care ar fi violat-o pe când avea 15 ani.

Omul, Maricel N., de 50 de ani, este din Brașov, dar vine foarte des la Botoșani, în localitatea Nicșeni în care locuiește și mama Ioanei. Astfel, tânăra a crescut împreună cu fiica acestuia, care venea des în vacanță în localitatea din Botoșani, fiind prietene bune. Ioana povestește că atunci când avea 15 ani, bărbatul a violat-o, dar fata nu a avut putere să spună nimănui ce a pățit.

Acest om m-a violat când aveam 15 ani. Am mers în vacanță la fiica lui și și-a bătut joc de mine.  Când am venit cu trenul acasă, după o perioadă am mers la Spitalul de copii că mi s-a făcut rău.  M-a dus mama. De acolo am fost transferată la maternitate, am avut o pierdere de sarcină.  Cum să procedez să scap de omul ăsta că nu știu… Mă face în tot felul, zice că inventez tot, i-am povestit mamei mele, dar a fost prea târziu să i se mai facă ceva. Mi-a fost rușine să îi spun mamei mele. A aflat abia când m-a dus la spital”, a mărturisit tânăra.

Terorizată în permanență

Acum, bărbatul s-a întors la Nicșeni, unde locuiește cu mama lui. De când s-a întors, Ioana spune că îi face viața un calvar. Ea stă cu chirie cu copiii săi într-un apartament din municipiul Botoșani. Bărbatul a aflat unde locuiește și frecvent merge la ea la ușă și îi face scandal. O amenință, o jignește și chiar o avertizează că îi va răni copiii.

„A tot venit pe la uță neanunțat, doar când sunt copiii plecați la școală. Eu am împrumutat niște bani de la el la un moment dat și după ce i-am dat banii a început să îmi facă propuneri. I-am zis să nu mă mai deranjeze, dar insistă și pentru că l-am fugărit de la ușa mea a început să mă amenințe, să mă facă în tot felul. Azi (n.r. 16 ianurie) a venit, a dat cu piciorul în ușă,  l-a amenințat pe copilul meu că îi rupe picioarele, a sunat proprietarul să mă facă de rușine. Mă urmărește pe stradă, am camere de filmat în scară”, spune, plină de teamă, botoșăneanca.

Tânăra nu este căsătorită, dar trăiește în concubinaj cu tatăl copiilor săi. Acesta este însă plecat, iar ea este în concediu de creștere a fetiței. Individul profită de situație pentru a o hărțui, spune Ioana.

Cazul a ajuns în atenția Poliției, iar oamenii legii au deschis în acest caz un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de hărțuire și amenințare.

Tragedie! Un jurnalist din Botoșani a fost găsit mort în propria locuință. Avea 40 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *