Tragedie! Un jurnalist din Botoșani a fost găsit mort în propria locuință. Avea 40 de ani

Un jurnalist din județul Botoșani a murit la vârsta de 40 de ani. Acesta a decedat joi, în propria locuință, din cauza unui infarct. Ovidiu Doka, din Dorohoi, a lucrat la Radio Transilvania, iar în ultimii ani și-a deschis propriul site de știri careinews.ro. Ovidiu revenea des în Dorohoi, acolo are mama și doi frați, dar și o soră, care de mai mulți ani lucrează în străinătate.

El a fost și unul dintre cei mai implicați activiști din zona Careiului, susținând zeci de cauze umanitare, dar s-a remarcat în gestionarea crizei migranților ucraineni, fiind una dintre cele mai active persoane, organizând puncte de ajutorare în Vama Urziceni/Vallaj.

Totodată, Ovidiu a fost și artist, lansând piese precum ”Read Between the Lines”, „No Drugs”, „Eu nu regret”, „Romania Mea”.

Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la Capela Bisericii Greco-Catolice de pe strada Ignișului din municipiul Carei, iar înmormântarea va fi duminică, de la ora 14.00, la cimitirul de lângă Biserica Greco-Catolică.

One thought on “Tragedie! Un jurnalist din Botoșani a fost găsit mort în propria locuință. Avea 40 de ani

  1. Bietul jurnalist… oare ce pacate a avut de a murit asa de tanar?… pe cine a incomodat asa de grabnic?… Dumnezeu sa il ierte si odihneasca in pace. Familiei sincere condoleante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *