VIDEO O tânără din Botoșani va lansa o piesă alături de unul dintre cei mai apreciați artiști din lume

O cunoscută artistă din România, născută la Botoșani, va cânta alături de unul dintre cei mai apreciați artiști din lume. Botoșăneanca Ioana Ignat, cea care reușește să se mențină în topurile muzicale cu piesele ei, a declarat, pentru BotoșaniNews.ro, că va scoate pe piață o melodie alături de celebrul artist Ronan Keating.

„Nu știu dacă am spus undeva, dar o să lansez o piesă cu Ronan Keating. Deja avem piesa, am înregistrat-o, urmează să-i filmăm clip și să o lansăm. Aceasta ar fi prima mea colaborare internațională cu un super artist”, ne-a declarat Ioana.

Ronan Keating este un cântăreț, compozitor și prezentator de televiziune și radio. A debutat în 1993 alături de Keith Duffy, Michael Graham, Shane Lynch și Stephen Gately, în calitate de co-solist (împreună cu Gately) al grupului irlandez Boyzone. Carieră sa solo a început în 1999 și a înregistrat unsprezece albume. A câștigat atenția la nivel mondial atunci când single-ul său, „When You Say Nothing at All”, a fost prezentat în filmul Notting Hill și a ajuns pe primul loc în mai multe țări. Ca artist solo, Keating a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume, alături de cele 25 de milioane de discuri cu Boyzone, și în Australia, el este cunoscut ca jurat la All Together Now și The X Factor din 2010 până în 2014 și ca antrenor la The Voice, în 2016.

S-o cunoaștem pe Ioana Ignat

Ioana Ignat este născută pe 22 iulie 1998 la Botoșani. Ea este o cântăreață și compozitoare română de muzică pop, care a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea- concurs Vocea României, unde s-a calificat până în finală. Ioana a lansat primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, la începutul lui 2017.

În 2016, Ioana Ignat a participat în cel de al șaselea sezon al emisiunii-concurs Vocea României, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga, alături de care a ajuns până în semifinale, fiind totodată unul dintre concurenții creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului. În cadrul concursului, aceasta a interpretat piese din repertoriul lui Hozier („Take Me To Church”), Sia („Bird Set Free”), Lara Fabian („Je t’aime”) și Sam Brown („Stop”).

La doar o lună de la încheierea concursului, Ioana Ignat a lansat piesa „Dor de iarnă”, împreună cu Damian Drăghici. Ioana a lucrat la muzică și text, piesa a fost cântată cu instrumente live și are parte de un videoclip live session. Primul ei single, „Mă dezîndrăgostesc”, a fost lansat pe 17 ianuarie 2017. Piesa de dragoste spune povestea unei iubiri ce se destramă, unde fiecare moment se pierde în timp, iar eroina are curajul să meargă mai departe indiferent care va fi finalul. Piesa are peste 15 remixuri și a fost difuzată în cluburi din țară și din străinătate, precum Marea Britanie, Tokyo, Germania sau Polonia. În mai, Ioana a lansat prima ei piesă cu versuri în limba engleză, „Beauty in the Beast”.

Pe 25 mai 2017, Ioana a lansat, în colaborare cu artistul Edward Sanda, piesa „Doar pe a ta”. Piesa este compusă de către Sándor Bíró, producătorul muzical al hit-ului „Ce are ea”. Clipul piesei, realizat de Trandafilm, aduce în prim plan exuberanța tinereții și buna dispoziție. Imaginile au fost filmate în ținutul Mocăniței și la Castelul de Lut din Valea Zânelor. Piesa s-a bucurat de succes comercial în țară, clasându-se pe locul șapte în Airplay 100. În doar o lună de la lansare, piesa a adunat peste șase milioane de vizualizări pe YouTube și a fost cea mai descărcată piesă românească de pe iTunes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *