FOTO El este botoşăneanul mort în accidentul cu un BMW de la Cândeşti. Daniel avea doar 20 de ani

Tânărul mort în accidentul cumplit din noaptea de luni spre marţi din satul Viţcani- comuna Cândeşti are doar 20 de ani şi se numeşte Daniel Ionuţ Ciubotaru. Botoşăneanul se afla într-o maşină BMW-ul X5 condus de fratele său, Marian Ciubotaru, în vârstă de 23 de ani, care a scăpat de sub control, a lovit o maşină, a rupt un gard şi apoi s-a răsturnat pe cupolă într-o curte.

Daniel Ionuţ, care ar fi urmat să împlinească, pe 1 iunie, 21 de ani, a murit la faţa locului, deşi medicii ajunşi în scurt timp acolo au încercat să îl resusciteze. Traumatismele suferite au fost atât de grave, încât au anulat şansele de suipravieţuire ale tânărului.

În maşină cu Daniel Ionuţ şi Marian se mai afla un frate de-al lor, Emanuel Nicolae, care a fost, de asemenea, rănit grav.

Cei trei copii provin dintr-o familie necăjită, iar în ultimii ani ar fi fost de mai multe ori la muncă în Belgia. Unul dintre fraţi a investit banii câştigaţi în BMW-ul X5 care a fost implicat în accident.

Anchetă a Poliţiei

Duin primele informaţii transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Cândești, în timp ce se deplasa pe drumul comunal DC 75, în localitatea Cândesti, a pierdut controlul asupra direcției de mers,împrejurare în care întra în impact cu un pod și cu gardul unei locuințe.
În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care una a decedat.

Conducătorul auto nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere fără permis de conducere.

ISU Suceava a intervenit

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret au intervenit ieri, aproape de miezul nopții (23:55), la un accident rutier produs pe raza localității Vițcani, comuna Cândești, județul Botoșani, a transmis ISU Suceava.

Potrivit pompierilor suceveni, în urma coliziunii dintre un autoturism și o mașină parcată, au rezultat cinci victime, toate bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 28 de ani. Autoturismul a fost găsit în afara părții carosabile, răsturnat pe cupolă. Una dintre victime a fost rănită grav, fiind în stare de inconștiență.

Alături de pompierii militari sireteni, au intervenit un echipaj de la SAJ Siret, o ambulanță SMURD de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi și alte două echipaje ale SAJ Botoșani.

S-au început manevre de resuscitare pentru victima inconștientă, concomitent fiind acordat primul ajutor medical pentru celelalte victime.

Din nefericire, pentru victima resuscitată (un tânăr de 20 de ani) nu s-a mai putut face nimic, și în ciuda manevrelor de resuscitare a fost declat decesul.

Alte trei victime au fost preluate de ambulanțe, iar după stabilizare au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani.

A cincea persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.

Accident grav produs de un botoşănean în judeţul Iaşi

Un grav accident rutier produs de un șofer din județul Botoșani s-a soldat cu rănirea a șase persoane. Evenimentul rutier a avut loc luni seară, în localitatea Popricani din județul Iași. Trei autoturisme au intrat în coliziune. Din primele informaţii, în incidentul rutier au fost implicate nouă persoane, şase dintre acestea fiind transportate la spital.

„Accident rutier la Popricani, două autovehicule cu nouă persoane implicate, dintre care șase necesită transport la spital. La intervenție sunt Serviciul de Ambulanță Județean tip C2, echipaj de prim ajutor Det. 1, echipaj de prim ajutor Det 2, autospecială transport victime multiple”, a precizat medicul Diana Cimpoeșu, șeful UPU-SMURD Iași.

Cauza producerii accidentului rutier a fost neacordarea de prioritate, potrivit polițiștilor. Vinovat este șoferul din Botoșani, care se afla la volanul autoturismului Volkswagen. Acesta conducea cu viteză, în curbă a pierdut controlul volanului, a ajuns pe sens opus, moment în care a acroșat celelalte două autoturisme care circulau regulamentar.

 

 

FOTO Familie nenorocită la Botoșani! Un tânăr și-a ucis fratele în accident, iar pe altul l-a rănit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *