FOTO Familie nenorocită la Botoșani! Un tânăr și-a ucis fratele în accident, iar pe altul l-a rănit

O familie a fost nenorocită în județul Botoșani, în noaptea de luni spre marți. Un tânăr de 20 de ani a murit, iar frații săi au fost răniți în accidentul care a avut loc la Cândești. Unul dintre frați abia se întorsese din Belgia, iar cei trei frați au ieșit cu niște amici la plimbare cu mașina. Unul dintre frați, proprietarul mașinii, de 23 de ani, conducea autoturismul care i-a dus fratele la moarte.

Reamintim că un tânăr de 20 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite. Accidentul s-a produs în localitatea Cândesti, pe 2 ianuarie 2023, ora 23:40.

Șoferul, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Cândești, în timp ce se deplasa pe drumul comunal DC 75, în localitatea Cândesti, a pierdut controlul asupra direcției de mers,împrejurare în care întra în impact cu un pod și cu gardul unei locuințe.
În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care una a decedat.

Conducătorul auto nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Polițiștii continuă cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *