Salariați tratați cu respect! Asigurări de sănătate private încheiate pentru angajații unei puternice companii prezente la Botoșani

Furnizorul de electricitate din Botoșani, societatea comercială Delgaz Grid SA, anunță va încheia polițe de asigurare de sănătate privată pentru angajații săi, dar și pentru membrii de familie au unor dintre ei. Compania cu capital german a anunțat că va încheia astfel de polițe pentru peste 5.500 dintre angajații săi, care lucrează în mai multe filiale din țară, printre care și filiale din municipiile Botoșani și Dorohoi.

„Obiectul achiziției îl constituie încheierea unui contract de asigurare voluntară de sănătate pentru angajații entității contractante și pentru membrii de familie ai unora dintre aceștia”, se arată în anunțul de licitație prin intermediul căruia Delgaz Grid vrea să selecteze compania de asigurări.

Bugetul alocat pentru încheierea polițelor de asigurare se ridică la peste 20 de milioane de lei. Asigurările vizeaz angajați din categoria „Staff”- 5.468, angajați din categoria „Top & Middle management”- 38, precum și membrii de familie ai unor angajați din categoria „Top & Middle Management”- 15.

Asigurările vor fi încheiate pentru salariați Delgaz Grid SA din Alba Iulia, Blaj, Sebeş (AB) , Arad, Bacău, Comăneşti, Oneşti, Marghita, Beclean, Bistriţa, Botoşani, Dorohoi, Caransebeş, Reşiţa, Cluj-Napoca, Câmpia Turzii, Dej, Turda, Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Deva, Hunedoara, Iaşi, Paşcani, Târgu Frumos, Baia Mare, Luduş, Reghin, Sighişoara, Târgu-Mureş, Târnăveni, Piatra-Neamţ, Roman, Satu Mare, Mediaş, Sibiu, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuţi, Suceava, Zalău, Lugoj, Timişoara, Bârlad, Huşi (VS), Vaslui, București, Siscani.

foto: stirileprotv.ro

Incredibil ce a putut să facă un tată din Botoșani! Își bătea băieții și își agresa sexual fiica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *