Mesajul care i-a pus pe gânduri pe polițiștii din Botoșani. „Pregătiți-vă de ce e mai rău!”

Un mesaj care circulă pe rețelele de socializare, atât pe Facebook, cât și pe Whats App, i-a pus pe gânduri pe polițiștii din Botoșani. Un angajat al Inspectoratului de Poliție din Bacău îi avertizează pe polițiștii din Botoșani cu privire la duritatea noului șef al IPJ Botoșani, comisarul șef Toader Buliga, care a lucrat, până de curând, la Bacău. Polițistul respectiv scrie că noul șef al IPJ Botoșani a distrus cariere și oameni” și își manifestă compasiunea față de de polițiștii din Botoșani.

Mesajul a fost postat în ziua în care Inspectoratul General al Poliției Române a comunicat notele la examenul pentru funcția de inspector șef al IPJ Botoșani, iar comisarul șef Toader Buliga, originar din Suceava, a fost declarat admis, el având media 7,20.

„Dragi colegi de la IPJ Botoșani! Aveți un nou inspector Sef! Va scriu aici, din compasiune și colegialitate. Pregătiți-va de ce e mai rău, la Bacau a distrus inspectoratul, a distrus cariere și oameni. Fiți foarte atenți. Lucrătorii din cadrul IPJ Bacau au ajuns locul 2 in țara, ca număr de cercetări disciplinare după București cu acest călău in frunte. Șefi destituiți din funcții si peste 70% din lucrători au salariile diminuate in urma cercetărilor! Va doresc sănătate si sa lucrati cu grija!”, este mesajul postat pe rețelele sociale de Edi Eduardo.

Surse din rândul polițiștilor din Botoșani susțin că numirea lui Buliga la conducerea IPJ Botoșani este motiv de îngrijorare, iar acest lucru a stârnit un val de pensionări în rândul agenților și ofițerilor.

Se cunoaște noul șef al Poliției din Botoșani! Au fost anunțate rezultatele la concursul organizat de IGPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *