Se cunoaște noul șef al Poliției din Botoșani! Au fost anunțate rezultatele la concursul organizat de IGPR

Comisarul șef de poliție Toader Buliga, actualul împuternicit la șefia Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, a obținut cea mai mare notă la concursul pentru șefia IPJ, organizat, miercuri, de Inspectoratul General al Poliției Române. Buliga a fost notat cu 7.20 la examenul susținut la București, în timp ce contracandidații săi au avut note sub 5.

La concurs s-au mai înscris trei ofițeri de poliție, respectiv comisarul șef Ioan Aniței, actualul adjunct al inspectorului șef al IPJ Botoșani, comisarul Cosmin Moscalu, șeful Poliției municipiului Dorohoi, precum și Ovidiu Sârbu, un ofițer de poliție originar din Botoșani, care lucrează în Suceava. Unul dintre candidați nu s-a prezentat la concurs.

Potrivit datelor oficiale prezentate de IGPR, un al doilea candidat la șefia IPJ Botoșani a luat nota 4.63, iar al treilea 4.05. Aceste rezultate nu sunt definitive. Candidatul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul structurat pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată, în termen de 24 de ore de la afișare, ce va fi depusă în format electronic (semnată și scanată în format electronic needitabil) la adresa de e-mail a Inspectoratului General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *