Șofer din Botoșani, reținut de polițiști după un accident produs cu o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat

Un șofer din Botoșani a fost reținut, marți, de polițiștii de circulație după un accident produs cu o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Este vorba de șoferul autoturismului care a intrat, marți dimineață, într-un microbuz pe care l-a răsturnat pe strada Uzinei din municipiul Botoșani. În urma accidentului, au rezultat două victime, doi bărbați, care au fost transportați la spital.

Botoșăneanul Florin Parasca, care conducea autoturismul, avea o alcoolemie de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Evenimentul s-a produs  în intersecția străzilor Uzinei cu strada Gării. Microbuzul s-a răsturnat pe o parte în urma impactului cu un autoturism. Șoferul, în vârstă de 40 de ani, circula cu autoturismul pe strada Gării, iar la intersecția cu strada Uzinei nu a dat prioritate de trecere microbuzului.  Doi bărbați de 50, respectiv 57 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier.

FOTO Accidentul cu doi răniți, de la Botoșani, a fost produs de un șofer beat criță. Florin avea o alcoolemie uriașă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *