FOTO Accident în Botoşani. Doi bărbaţi răniţi după răsturnarea unui microbuz

Doi bărbați de 50, respectiv 57 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs astăzi dimineață, în intersecția străzilor Uzinei cu Calea Națională. Microbuzul s-a răsturnat pe o parte în urma impactului cu un autoturism.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, autospeciala de transport personal și victime multiple (ATPVM), ambulanța SMURD, dar și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că în microbuz erau două persoane și le-au ajutat să iasă din interior.

Ulterior, victimele au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Șoferul autoturismului a refuzat transportul la spital”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratuluui pentru Situații de Urgență Botoșani.

Totodată, pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele baterilor. Totodată, au îndepărtat de pe partea carosabilă elementele de caroserie, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *