A ținut neapărat să facă Revelionul după gratii! Un bărbat din Botoșani a agresat-o pe fosta iubită

Un bărbat din Botoșani a ținut neapărat să facă Revelionul după gratii. El a făcut scandal și a distrus bunurile fostei iubite, deși avea interdicția de a se apropia de casa ei. Este vorba de Dumitru Chișcă din localitatea Albești, care a mers la locuința fostei sale concubine, a agresat-o, a amenințat-o și a distrus mai multe bunuri ale acesteia.

Femeia a sunat la 112, iar botoșăneanul în vârstă de 47 de ani a fost reținut de polițiști. În cursul zilei de duminică, Judecătoria Botoșani a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele acestuia pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,nerespectarea ordinului de protecție provizoriu”, „distrugere” și „amenințare”.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 6143/P/2022. Respinge cererea formulată de către inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 202 alin. 1 şi 3, alin. 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului CD, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,nerespectarea ordinului de protecție provizoriu”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 47 alin. 2 din Legea 217/2003, ,,distrugerea”, faptă prev. și ped. de art. 253 alin. (1) din Codul penal și ,,amenințarea”, faptă prev. și ped. de art. 206 alin. (1) din Codul penal, toate cu aplicarea art. 38, alin. (1) din Codul penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 18.12.2022 până la data de 16.01.2023, inclusiv. În baza art. 230 alin.1 Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului CD. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. În temeiul art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 18.12.2022, ora 14:13.

Și-a pierdut mințile! Un profesor din Botoșani a agresat sexual trei dintre elevele sale. A ajuns la pușcărie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *