Tragedie la Botoșani! Un bărbat a murit în urma unui accident de muncă. Avea doar 46 de ani și lucra pentru Direcția Silvică

O nouă tragedie a avut loc, joi, în județul Botoșani. Un angajat al Direcției Silvice a murit, în urma unui accident de muncă produs într-o pădure. Botoșăneanul avea doar 46 de ani și lucra ca muncitor necalificat la Ocolul Silvic Darabani. Tragicul eveniment silvic a avut loc pe raza localității Oroftiana din comuna Suharău, victima fiind un bărbat din comuna Hudești. Potrivit unor martori, botoșăneanul lucra la tăierea unui cireș, fiind surprins și lovit mortal de căderea arborelui tăiat.

La fața locului au ajuns cadre medicale, care nu au mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. De asemenea, în pădurea în care s-a produs nenorocirea au sosit echipaje de poliție, dar și un procuror, care investighează condițiile în care a avut loc decesul.

Anchetatorii au deschis în acest caz un deschis dosar penal pentru infracțiunea de nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă.

O femeie din Botoșani a murit într-un autocar

O femeie din județul Botoșani a murit într-un autocar cu care circula pe ruta Iași- Ștefănești- Botoșani. Aceasta a urcat din localitatea Santa Mare și s-a prăbușit de pe scaun sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Tragedia a avut loc miercuri dimineață, pe raza localității Stăuceni. Femeia de 71 de ani se afla pe un scaun din autocar, iar pasagerii și-au dat seama că aceasta nu mai dă semne de viață așa că au sesizat șoferul. Ulterior șoferul a anunțat cadrele medicale, iar la fața locului au ajuns angajații de la Ambulanță. 

Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, femeia nu și-a revenit. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

„ A fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. A fost dispusă efectuarea autopsiei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

Încă un deces în Postul Crăciunului

Tânărul de 25 de ani, din Botoșani, care a produs un accident în timp ce fugea de poliție, a murit. Andrei Huțanu era din comuna Mihălășeni și a fost găsit inconștient în mașina care s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, în septembrie. A murit duminică, 11 decembrie.

„Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Sincere condoleanțe!”, a scris pe rețelele de socializare o apropiată a tânărului.

„Am multe să-ți spun frățioare, dar ți le voi spune ție, si mereu când voi simți nevoia să vorbim știu că mă vei asculta și mă vei îndruma, îngerul meu”, spune o altă tânără.

Potrivit unor surse locale, mașina implicată în accidentul de la ieșirea din Ripiceni spre Stânca era urmărită de un echipaj al Poliției. Șoferul fugar rula cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat a ieșit de pe carosabil și a lovit copacul. Botoșăneanul a rămas încarcerat în Mercedesul Benz cu numere de Brăila și cu volan pe dreapta.

Tragedie! O femeie din Botoșani a murit într-un autocar. S-a prăbușit sub privirile pasagerilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *