Și-a pierdut mințile! Un profesor din Botoșani a agresat sexual trei dintre elevele sale. A ajuns la pușcărie

Un profesor din județul Botoșani, care și-a pierdut mințile la școală și a agresat sexual trei dintre elevele sale, a fost condamnat, vineri, definitiv, la nu mai puțin de cinci ani și opt luni de închisoare. Este vorba de profesorul Gabriel Apetrei de la Școala Gimnazială din satul Costești din comuna Răchiți, care, în primăvara acestui an, ar fi abuzat de elevele sale chiar în sala de curs. Sentința definitivă în cazul său a fost pronunțată de Curtea de Apel Suceava, după ce inițial primise aceeași pedeapsă din partea magistraților de la Judecătoria Botoșani.

Apetrei a fost, de asemenea, obligat de judecătorii din Botoșani să plătească fiecăreia dintre fetițele care au fost abuzate de el daune morale de câte 50.000 de lei. El a primit și interdicția ca în primii cinci ani de după eliberarea din Penitenciar să nu mai profeseze la catedră.

În primăvara acestui an, profesorul din Botoșani nu a ținut cont că fetițele au doar 13 ani, iar la finalul orelor de curs a solicitat acestora să mai rămână în clasă. La scurt timp s-a apropiat de ele și le-a atins cu mâna în zonele intime.

Fetițele de 13 ani, eleve în clasa VII-a, au anunțat părinții imediat, iar aceștia au sesizat, pe 5 aprilie, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

La scurt timp, botoşăneanul de 49 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de „agresiune sexuală„ în formă continuată.

Solutia pe scurt:

În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod de procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul Apetrei Gabriel împotriva sentinţei penale nr. 986 din 29.08.2022 a Judecătoriei Botoşani. În temeiul art. 422 Cod de procedură penală rap.la art. 72 alin. 1 Cod penal, deduce în continuare, din pedeapsa aplicată inculpatului Apetrei Gabriel, perioada arestării preventive de la 29 august 2022 la zi. În baza art.276 alin.1 C.p.p. obligă apelantul inculpat Apetrei Gabriel la plata către părţile civile anonimizat 1 prin reprezentant legal Condrea Dumitriţa, anonimizat 2 prin reprezentant legal Şuşter Mariana şi anonimizat 3 prin reprezentant legal Peleneagră Dorina a sumei de câte 1000 lei pentru fiecare parte civilă, reprezentând cheltuieli judiciare în apel. În baza art. 275 alin. 2 Codul de procedură penală obligă inculpatul apelant Apetrei Gabriel să plătească statului suma de 300 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată astăzi, 12.10.2022, prin punerea hotărârii la dispoziţie prin mijlocirea grefei instanţei conform art. 405 alin. 1 Cod procedură penală.

Scandalos! Două copile agresate sexual de un profesor din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com