Profesorul din Botoșani care a agresat sexual trei eleve a fost arestat. Cine este acesta!

Profesorul din Botoșani, acuzat că ar fi agresat sexual două eleve, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști. Între timp, oamenii legii au descoperit că există și o a treia victimă a acestuia. Copilele au 13 ani, iar totul s-ar fi petrecut la școala din satul Costeşti din comuna Răchiți, acolo unde Gabriel Apetrei predă matematică.

Elevele au fost atinse în zonele intime de profesor, la finalul cursurilor, după ce acesta le-ar fi cerut să mai rămână.

Polițiștii din Botoșani au fost sesizați, pe 5 aprilie, cu privire la faptul că două minore ar fi fost atinse in zona intimă, de către un profesor, în timp ce se aflau în unitatea de învățământ în care acestea învață. Fetițele de 13 ani, eleve în clasa VII-a, au anunțat părinții imediat, iar aceștia au sesizat poliția.

Botoşăneanul de 49 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în baza unui mandat emis vineri de Judecătoria Botoşani. El este acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de „agresiune sexuală„ în formă continuată.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 1545/P/2022. Respinge cererea formulată de către inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a controlului judiciar. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 202 alin. 1 şi 3, alin. 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului A. G., …, cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni de „agresiune sexuală„ în formă continuată, prev. şi ped. de art. 219 alin. 1 şi 2 lit. a şi lit. c Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 08.04.2022 până la data de 07.05.2022, inclusiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *