Un profesor din Botoșani a pipăit trei dintre elevele sale în zonele intime. Va sta ani buni după gratii pentru agresiune sexuală

Un profesor din județul Botoșani, care a vrut să se distreze cu trei dintre elevele sale, va sta ani buni după gratii pentru agresiune sexuală. Este vorba de profesorul Gabriel Apetrei de la Școala Gimnazială din satul Costești din comuna Răchiți, care, în primăvara acestui an, ar fi abuzat de elevele sale chiar în sala de curs. El a fost condamnat, în primă instanță, de Judecătoria Botoșani, la cinci ani și opt luni de închisoare pentru agresiune sexuală.

Apetrei a fost, de asemenea, obligat de judecătorii din Botoșani să plătească fiecăreia dintre fetițele care au fost abuzate de el daune morale de câte 50.000 de lei. El a primit și interdicția ca în primii cinci ani de după eliberarea din Penitenciar să nu mai profeseze la catedră.

Profesorul din Botoșani nu a ținut cont că fetițele au doar 13 ani, iar la finalul orelor de curs a solicitat acestora să mai rămână în clasă. La scurt timp s-a apropiat de ele și le-a atins cu mâna în zonele intime.

Fetițele de 13 ani, eleve în clasa VII-a, au anunțat părinții imediat, iar aceștia au sesizat, pe 5 aprilie, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

La scurt timp, botoşăneanul de 49 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de „agresiune sexuală„ în formă continuată.

Scandalos! Două copile agresate sexual de un profesor din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *