Uluitor! La ce soluţie a recurs un tânăr din Botoşani pentru a trece ilegal frontiera

Polițiștii de frontieră au reținut la ieșirea din țară un bărbat din Botoşani care a încercat să treacă ilegal frontiera, deoarece nu putea părăsi legal țara, aflându-se sub control judiciar. În Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru ieșirea din țară a ajuns un autovehicul marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în România. Polițiștii de frontieră planificați la verificarea documentelor au observat, o persoană, ascunsă între banchetele din spate ale mașinii respective.

Din primele verificări s-a stabilit că este vorba despre un cetățean român, în vârstă de 29 de ani, din județul Botoșani care a declarat că a recurs la această metodă, în încercarea de a ieși din țară, fiindcă se află sub control judiciar pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt, dar el dorea să ajungă în Germania.

Botoşăneanul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de ieșire din țară prin trecere ilegală a frontierei de stat.

VIDEO & FOTO Spectaculos! Doi soți din Botoșani confecționează păpuși unice în România și în lume. Personajele sunt încântătoare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *