Un polițist din Botoșani a preluat conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava

Un polițist din județul Botoșani a preluat conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava. Începând cu data de 12 decembrie a.c., a fost împuternicit pentru conducerea acestei instituții ofițerul specialist de poliție (cu grad profesional subinspector) Cosmin – Vasile Butnariu, originar din Dorohoi.

Acesta va conduce SPCRCIV Suceava  pentru o durată de șase luni. Între anii 2017 – 2021, ofițerul și-a desfășurat activitatea în cadrul IPJ Suceava, iar din 2021 până în prezent a coordonat activitatea compartimentului permise de conducere din cadrul S.P.C.R.P.C.Î.V. Bihor.

Subinspectorul de poliție Cosmin – Vasile Butnariu este absolvent al Facultății de Științe Economice și Administrație Publică – Specializarea Administrarea Afacerilor și al Facultății de Drept și Științe Administrative – Specializarea Drept, ambele din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava.

Ofițerul de poliție deține atestatul de examinator pentru categoriile și subcategoriile B, C, CE și D.

 

2 thoughts on “Un polițist din Botoșani a preluat conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava

  1. Tu care nu ai facut academia de politie cum poti ajunge sef serviciu ? nu se paote asa au fost si vechii arestati …adusi din mediicu influente politice de aia apar servicii pline de coprupti!

    triste vremuri cu indivizi neaveniti !

  2. in ministerul de interne ajun fel de fel de exemplare care sunt pusi in posturi de luat sp.. ga de ce nu vad un tip care sa aiba ACADEMIA DE POILITIE in posturi de conducere ??? POLITICUL FACE NUMIRI DE INDIVIZI DUBIOSI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *