FOTO Tragedie! Un șofer de camion din Botoșani a murit în Germania. Un copil a rămas orfan de tată

Un șofer de camion din județul Botoșani a murit în Germania, în timp ce se afla la muncă. Bărbatul de 41 de ani lucra alături de soția sa , iar la începutul acestei luni, în timp ce se afla la încărcat marfă în camion, a început să se simtă rău. Potrivit rudelor, inițial i-a spus soției că îl doare mâna stângă.

Aceasta i-a dat o pastilă și apoi a băut apă cu zahăr. La scurt timp, botoșăneanul Ionuț Cazac a început să acuze o durere în piept, iar soția a încercat să-i acorde prim ajutor și să ceară sprijinul celor care erau acolo în parcare la firmă, la Erfurt.

„Absolut nimeni nu a sunat la 112 să cheme ambulanta. Se uitau ca la un spectacol, făceau filmări, nimic altceva. La un moment dat a apărut un om mai în vârstă de origine neamt, a sunat la ambulanta, a încercat să să îi tina mâna în gura până la venirea ambulantei. Omul respectiv avea mâna zdrobită cât a încărcat să îl ajute. A venit ambulanta, l-a resurcitat minute bune, iar la un moment dat i-a pornit inima, dar foarte încet bătea. După câteva ore, din păcate a decedat la spital”, ne-a spus o rudă a acestuia.

Trupul neînsuflețit i-a fost adus acasă pentru a fi înmormântat creștinește. Din păcate, un copil a rămas orfan de tată.

Tradiție de Sfântul Andrei! Mai mulți săteni dintr-o comună din Botoșani au rămas fără porți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *