O angajată de la Spitalul Județean Botoșani a dispărut fără urmă. Apelul disperat făcut de soțul său

O angajată de la Spitalul Județean Botoșani a dispărut fără urmă. Este vorba despre Doina Vodă, femeia căutată de polițiști după ce familia le-a cerut ajutor. Soțul acesteia a lansat un apel disperat inclusiv pe rețelele de socializare pentru a o găsi. Femeia lucrează ca asistent medical la laboratorul de analize de la maternitate, fiind apreciată în rândul colegilor.

„Sunt soțul Doinei Vodă, Ștefaniță, și v-as fi recunoscător oricărui poate oferi o informație despre soția mea, care a dispărut în data de 27.11.2022 in jurul orei 8.00-8.30 de la domiciliul din Botoșani- Primăverii Nr .12. Era îmbrăcată in palton de culoare verde închis, fusta de culoare închisă și purta în spate un rucsacel de culoare gri cu barete maro. Număr de contact :0749812460 si 0754698829. Va mulțumesc. Doamne ajută!”, este mesajul transmis de soțul femeii.

Polițiștii încearcă să dea de ea

Tragedie! Angajată a Spitalului Județean Botoșani, găsită moartă într-o locuință

La data de 27 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 51 de ani, din municipiul Botoșani, a părăsit domiciliul în mod voluntar, în aceeași zi, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.

Doina Liliana Vodă are următoarele semnalmente: 1, 75 m înălțime, 70 de kg, păr roșcat tuns la nivelul umerilor, ochi verzi. Vestimentația la momentul plecării: palton de culoare verde închis, fustă neagră, ghete negre, avea asupra sa un rucsac de culoare gri.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, este apelul Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *