Încă un incendiu într-o comună din Botoșani! Casa unei femei a fost distrusă de un incendiu

Casa unei bătrâne din localitatea Tudora a fost distrusă într-un incendiu, noaptea trecută. Cu toate că era în locuință când s-a produs evenimentul, femeia nu a realizat ce se întâmplă. Vecinii au observat flăcările, au ajutat-o să iasă din interior și au chemat în ajutor pompierii. Alarma s-a dat în noaptea de joi spre vineri, puțin înainte de ora 02.00.

Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță, dar și pompierii voluntari din comuna Tudora, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, au ajuns, în cel mai scurt timp, la casa bătrânei. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din două camere și un hol, precum și acoperișul casei și că exista pericolul de propagare a flăcărilor și la celelalte două camere. Incendiul a fost stins în limitele găsite.

Proprietara a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital întrucât s-a intoxicat ușor cu fum și a suferit un atac de panică.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind sobă supraîncălzită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *