Câtă minte să ai! Doi soți din Botoșani întrețineau relații sexuale în prezența celor șase copii. Cum a ieșit totul la iveală

Foto ilustrativ: Asociatia Just Social

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul copilei din Unțeni violată de propriul tată și cei trei frați mai mari încă de la 11 ani. Potrivit unor surse judiciare, fata a povestit lucruri greu de imaginat pentru o familie. Atât de terorizată a fost încât nu vrea să se mai întoarcă vreodată acasă și nici să păstreze vreo legătură cu părinții și cei trei frați ai săi mai mari. De altfel, copila a cerut anchetatorilor să fie informată dacă vreunul dintre părinți sau frați va fi eliberat din spatele gratiilor.

Atenție, detalii care te pot afecta emoțional!

Toți membrii familiei, respectiv părinții și cei șase copii locuiau în aceeași cameră. Așa că de multe ori, de când fata era în clasa a IV-a, părinții nici măcar nu așteptau ca minorii să adoarmă, ci se dezbrăcau complet și întrețineau raporturi sexuale.

Aceste lucruri se petreceau inclusiv în timpul zilei. Îi puneau pe copii la somn și le spuneau să tragă plapuma peste cap. Chiar și așa, minorii tot auzeau gemetele lor. De multe ori, după ce părinții stingeau lumina, rămânea televizorul pornit, iar copiii se uitau la TV, și la un moment dat îi auzeau pe părinţi cum gemeau. Mama lor, de cele mai multe ori, în timp ce întreținea relații sexuale cu tatăl, le spunea să închidă televizorul,  și ei continuau să întrețină relații sexuale. Copiii auzeau tot ce se întâmplă.

Părinții sunt cunoscuți în zonă ca fiind consumatori de băuturi alcoolice, dar culmea este că întrețineau relații sexuale în prezența copiilor și când nu erau sub influența băuturilor alcoolice.

Mama a lăsat-o pe fiica ei să fie violată de tată și de cei trei frați ai săi

Femeia este cercetată penală pentru că  a lăsat-o pe fiica ei să fie agresată sexuală și violată de tată și de cei trei frați ai săi. Este vorba de Nicoleta Toma, care, timp de trei ani, a fost martora scenelor în care soțul său și cei trei băieți ai săi și-au bătut joc de fetița care avea mai puțin de 15 ani.

Femeia este acuzată nu doar că nu a intervenit pentru a opri ororile bărbaților din familie împotriva fetiței, ci și că a încurajat astfel de comportamente. Astfel, Nicoleta Toma este acuzată de corupere sexuală și complicitate la viol și agresiune sexuală.

Soțul femeii și cei trei băieți ai acesteia se află în arest preventiv de mai bine de patru luni, ei fiind, acuzați de agresiune sexuală și viol. Vasile Cornel Toma, Constantin Florin Toma, Ionuț Toma și, respectiv, Ilie Toma sunt trimiși în judecată pentru faptele comise, ei urmând să fie judecați de magistrații de la Judecătoria Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *