Decizie a procurorilor din Botoșani în cazul tatălului și celor trei fii care au agresat sexual și violat o fetiță de 15 ani

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani au luat o nouă decizie în cazul tatălui și celor trei fii care au agresat sexual și violat o fetiță de 15 ani, care este fiica și, respectiv, sora lor. Ei au propus Judecătoriei Botoșani prelungirea măsurii arestării preventive a celor patru, acuzați de agresiune sexuală și viol.

Bărbații, care se află în spatele gratiilor, se numesc Vasile Cornel Toma, Constantin Florin Toma, Ionuț Toma și, respectiv, Ilie Toma și sunt din localitatea Unțeni.

Citește și: Ei sunt cei tatăl și cei trei fii care au agresat sexual și violat o copilă de doar 15 ani din Botoșani. Au fost arestați

Vă reamintim că o minoră a fost violată de cei trei frați ai săi, de 17, 19 și 20 de ani, și a fost agresată sexual inclusiv de tatăl său, un bărbat de 41 de ani.  Cei patru indivizi au fost reținuți, duminică, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.

Mama fetiței din Botoșani agresate sexual de tată și violată de trei cei frați ai săi fugea des de acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *