Ei sunt tatăl și cei trei fii care au agresat sexual și violat o copilă de doar 15 ani din Botoșani. Au fost arestați

arestat de politie, botosaniCei patru bărbați, tată și fii, din comuna Unțeni din județul Botoșani care au agresat sexual și violat o fetiță de 15 ani, care este fiica și respectiv sora lor, au fost arestați preventiv, în baza unei sentințe emise de Judecătoria din Botoșani. Indivizii sunt Vasile Cornel Toma, Constantin Florin Toma, Ionuț Toma și, respectiv, Ilie Toma.

Cei patru vor sta în spatele gratiilor cel puțin 30 de zile. Tatăl, Vasile Cornel Toma, a fost arestat pentru agresiune sexuală, iar cei trei frați Constantin Florin Toma, Ionuț Toma și, respectiv, Ilie Toma sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de viol.

Vă reamintim că o minoră a fost violată de cei trei frați ai săi, de 17, 19 și 20 de ani, și a fost agresată sexual inclusiv de tatăl său, un bărbat de 41 de ani.  Cei patru indivizi au fost reținuți, duminică, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, din cercetări, a reieșit faptul că în perioada 2019-2021, bărbatul de 41 de ani, ar fi atins-o in mod frecvent, in zonele intime, pe fiica sa, minoră, împotriva voinței acesteia.

Totodată, în aceeași perioadă, cei trei tineri, frați cu victima, prin constrângere și violență, ar fi întreținut în mod frecvent, raporturi sexuale cu minora.

 

Caz șocant la Botoșani! O minoră a fost violată de cei trei frați ai săi. Inclusiv tatăl său și-a bătut joc de ea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *