Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit într-un accident în Anglia. David avea doar 22 de ani

Un tânăr din județul Botoșani a murit, duminică, într-un grav accident rutier care a avut loc în Anglia. David Obadă, din comuna Vorniceni, a decedat în Nottingham, unde lucra de aproximativ patru ani. În accidentul în care a decedat au fost implicate patru mașini și au murit două persoane.

„Deocamdată nu știm nici noi detalii. Așteptăm de la Poliției, ce și cum. Știm că au fost patru mașini implicate, două persoane decedate, printre care și David, care a murit la locul accidentului”, spune verișoara tânărului.

David și-a dorit un trai mai bun. A vrut să muncească și să-și câștige proprii bani, dar cum aici nu își găsea de lucru, a ales să plece în Anglia. Câștiga cât să ducă o viață decentă, iar acest lucru îi permitea chiar să își facă planuri. Voia o familie, soție, copii. Din păcate, soarta a avut planul ei.

Îndurerată, familia strânge ban cu ban și face un apel disperat pentru a-i repatria trupul neînsuflețit și a-l înmormânta creștinește.

„Azi noapte in urma unui grav accident varul meu a decedat in Nottingham. Va rugam frumos sa ne ajutati sa il putem repatria, sa il ingropam crestineste. Si cea mai mica donație contează”, spune Andreea.

Cont UK: Andreea Alina Szabo
sortcode 04-00-75
ACCOUNT NUMBER: 25926667
NR TEL 0040754954345 Cosmin Iulian Obada
UK 07424249529

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *