O biserică nouă va fi ridicată în municipiul Botoșani. Teren de 3000 mp de la Primărie către Protopopiat

turla biserica, stiri, botosani, cruceProtopopiatul Botoșani va primi un teren de 3000 mp în zona Alfa Land, lângă blocurile ANL, pentru construirea unei biserici. Terenul va fi dat în folosință gratuită pentru 25 de ani de municipalitate către Protopopiat. care va trebui să suporte cheltuielile cu paza, îngrijirea și conservarea bunului.

Protopopiatul Botoșani a făcut o solicitare municipalității încă de anul trecut, preotul protopop Petru Fercal cerând aprobarea și a unui schimb de terenuri între municipiul Botoșani și Protopopiatul Botoșani în vederea ridicării unei biserici noi și în zona Pacea.

„Este vorba despre terenul situat în strada Pacea, zona Premier, aparținând municipiului Botoșani, în schimbul căruia oferim terenul în suprafață de 1600 mp, situat în intravilanul municipiului Botoșani, strada Parcul Tineretului”, a precizat protopopul.

Proiectul de hotărâre privind darea în folosință gratuită a terenului de la Alfa Land va fi supus spre aprobare în ședința de Consiliu Local din 29 septembrie.

 

 

4 thoughts on “O biserică nouă va fi ridicată în municipiul Botoșani. Teren de 3000 mp de la Primărie către Protopopiat

  1. Biserica? Ok, ma speriasem ca o se construiască un spital… Doar biserici mai trebuiesc în sărăcia asta de colt de tara… Vai de capul vostru!

  2. Parca suntem in filme cu prosti.
    Toti popii se plang ca nu au bani,mai mult decat atat ii mai gasesti si prin piata cersind,desi la Bucuresti la DANI cel ALB este plin de aur si bogatii.
    Banuiesc ca tot din cerseala o sa vrea sa construiasca si biserica.

  3. se apre ca pocaitii sunt cei mai aprigi contestatari ai crestinismului …. sunt mai rai ca arabii in ura fata de crestini….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *