Tânărul din Botoșani care a intrat peste o femeie în apartament, a lovit-o cu cruzime și a violat-o cere să fie pus în libertate

Tânărul din Botoșani care a intrat peste o femeie în apartament, a lovit-o cu cruzime și a violat-o cere să fie pus în libertate. Acesta a contestat decizia Judecătoriei Botoșani de arestare preventivă pentru 30 de zile sub acuzația de viol și tâlhărie calificată.

Tribunalul Botoșani ar urma să se pronunțe pe 26 ianuarie cu privire la eliberarea acestuia sau menținerea arestului preventiv. Cekl mai probabil, botoșăneanul de 23 de ani va rămâne după gratii, în condițiile în care acesta mai este judecat și pentru fapte de corupere a minorilor.

Cum s-a petrecut totul

În toiul nopții de duminică spre luni, individul a bătut puternic cu pumnii în ușă și i-a strigat femeii să deschidă că e de la Poliție.

Speriată, femeia a deschis. Fiul său e de câteva zile în spital, iar când a auzit că e cineva de la Poliție, a crezut că aduce vești legate de el. Nici prin cap nu i-a trecut ce avea să pățească.

Nenorocirea a avut loc în Parcul Tineretului, când individul a intrat în casă peste femeie și a supus-o la chinuri greu de imaginat.

Cu o agresivitate ieșită din comun, botoșăneanul a bătut-o crunt încât i-a rupt mai multe coaste, dar și câteva degete de la mâini.

Apoi a violat-o cu barbarie, încât i-a produs femeii rupturi genitale. Individul periculos a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru tâlhărie și viol.  El este un „client” mai vechi al oamenilor legii, în trecut având la activ infracțiuni sexuale, dar și tâlhărie.

 

Detalii cutremurătoare! Femeia din Botoșani, violată de un tânăr, a fost bătută cu cruzime. Individul i-a rupt coaste, degete și a lăsat-o mai mult moartă decât vie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *